Zomeracademie | Atelier Zang en muziektheater

De Zomeracademie is een initiatief van Destelheide en De Veerman, dat het artistiek zoeken wil stimuleren. Tijdens een week met diverse ateliers krijg je de kans om in groep of individueel te experimenteren. Dit in een context waar mensen elkaar kunnen vinden en stimuleren in het creƫren.

In het atelier zang- en muziektheater, gecoacht door Hans en Hannelore Primusz, kan je de mogelijkheden van je stem en je identiteit als muzikale performer ontdekken. Naast technische stemtraining is er tijd om je eigen artistieke weg te gaan. Dat kan met zang, om je repertoire te verbreden en uit te bouwen (alle stijlen zijn mogelijk), maar je kan ook de theatrale kant onderzoeken.

Van spreken tot zingen en van zingen tot vertellen. Het integreren van de tekst, je aanwezigheid in de ruimte, de muziek en het publiek zijn hierbinnen belangrijke aandachtspunten. Aan de hand van individuele opdrachten en groepssessies helpen Hans en Hannelore je verder op weg.

Grenzen verleggen en je overgeven, feedback geven en krijgen, spelplezier en genieten van de magie van muziek zorgen voor de voldoening achteraf.