Alles over het Zangerscollectief en tickets vind je hier

Back to the 90'ies XL in het Zuiderpershuis te Antwerpen wordt door de Corona-maatregelen VERPLAATST naar een nog te bepalen datum! Intussen maakten wij deze Corona-song!
1993: Laura Pausini
2020: Laura Blijfbini

Meer informatie...

"Terug naar de tijd van de Nederlandstalige foxtrot of wals, met verhaallijnen over de melkboer of zondagse kleding. Charmante nostalgie."

'Vergeten geluk' is een muziektheatraal programma vol chansons uit de tijd van toen. Broer en zus Hans en Hannelore Primusz halen Nederlandstalige pareltjes van onder het stof en herstellen ze in hun glorie van weleer.

Meer informatie...

Feniks Festival Muziektheater 8+ | Workshop

In het kader van het Het Feniks Festival organiseerde Muziektheatergezelschap Walpurgis een workshop Muziektheater voor alle kinderen vanaf 8 jaar. Hans en Hannelore coachten!

Naast de gedanste opera Kintsukuroi van Spinvis zongen Hans en Hannelore Primusz backingvocals op enkele concerten van de band.

Meer informatie...

Kintsukuroi is een gedanste opera van de Nederlandse muzikanten Spinvis & Saartje Van Camp. Hans, Primusz, Hannelore Primusz en Helga Smits vormden een minikoor dat samen met de band de dansers begeleidde.
Na twee weken spelen op een strand tijdens theaterfestival Oerol 2014, toerde de productie langs de grote Belgische en Nederlandse theaterzalen.

Meer informatie...

Als afstudeervoorstelling aan het conservatorium van Rotterdam, maakte Hannelore Primusz een solovoorstelling "De Strop van Worst".
Hans Primusz en Mirek Walton begeleidden haar muzikaal.

Meer informatie...

De Zomeracademie is een initiatief van Destelheide en De Veerman, dat het artistiek zoeken wil stimuleren. Het atelier zang- en muziektheater werd gecoacht door Hans en Hannelore Primusz.

Meer informatie...